martedì 21 luglio 2009

Mojë e bukura More

Mojë e bukura More
si të le u më ngit pe.
A tjè kam Zotin Tatë
a tjè kam Zonjinë Mëmë
a tjè kam edhè t’im vëlla.
Gjithë mbuluar ndën dhe.
Mojë e bukura More
si të le u më ngit pe.


Nessun commento:

Posta un commento