giovedì 23 luglio 2009

Gjovalin ha pubblicato qualcosa sulla tua Bacheca e scritto:

Gjovalin Shkurtaj ha scritto sulla tua bacheca...

"Kisha Ortodokse Arbereshe ka dhene nji
kontribut vendimtar
ne ruajtjen dhe mbareshtrimin e kultures,
traditave dhe gjuhes se arbereshve ne
te gjithe viset e italise ku ata jetojne.
Mbrojtja e ketij insitucioni nuk eshte vetem nji ndjenje individuale shpirterore
por edhe nje detyrim moral dhe
kombetar ndaj ketij institucioni
qe ka ditur te ruaj e te nxise per qindra vjet
ndjenjen kombetare tek arbereshet e italise.
Falenderoj Padre Giovanni Capparellin
per kontributin dhe
punen e vyer qe ben ne kete drejtim.
Fale kesaj pune te palodhur mund
te themi se Shpirti i Arberit Rron".

Nessun commento:

Posta un commento