sabato 28 giugno 2014

Decalogo degli italo-albanesi

NJË TRADITË
NJË SHËPIRT

NJË ZËMIR
NJË GJUFË
NJË FJAMUR
NJË DHE
NJË KULLTUR
NJË QISHË
NJË BESË “ORTODOKSIA”
NJË ‘KRISHTË’


KËTA JAN DHËJET PIKATË E ARBËRESHËVETË

Nessun commento:

Posta un commento